Развъдник български сини котки razdolie предлага котенца от родители, озаглавени, е в

Развъдник български сини котки razdolie предлага котенца от родители, озаглавени, е в

Ние, Наталия и Олег Turinovy, сте добре дошли! Нашата детска градина се намира в Москва. Ние провеждаме развъждане работа с руски Blue порода котки - и сайта е изцяло посветени на нея, синият котешки бижу.


Развъдник български сини котки razdolie предлага котенца от родители, озаглавени, е в

Руската golubayakoshka- синоним на елегантност и добър вкус. Той съчетава елегантност и лукс, уют и естественост. Руската Blue е класически и модерност. Това е достатъчно, за да я види само веднъж, за да станете фен на тази порода за цял живот. Тя не се нуждае от светло палто или четка върху ушите, или специална форма на опашката, за да спечели сърцата. Тя е обичан в САЩ, Чехия, Италия и Скандинавия. В Япония, дори по-популярна от традиционната японска порода котки. И в България, интерес към породата е много голяма, във водещите разсадници се записват на котенцата. Ясли, ангажирани в отглеждането на този вид, малко, но повечето от тях са ангажирани в една единствена порода в продължение на много години. Дневна рамо до рамо с руския небе, вие много бързо осъзнават, - е идеалният партньор и истински приятел. Той се чувства добре, когато трябва и когато трябва да ви даде време сам. Забавни и игриво, нежна и приятелски, а понякога и умислен и спокойствие.

На нашия сайт можете да видите снимки на нашите домашни любимци, прочетете информация за породата и специални грижи.

Цялата информация за развъдника: как започнахме, защо избрахте руски синьо, какво цели и задачи, които си поставяме за себе си, сертификати и дипломи - всичко това можете да намерите в раздел "За развъдник".В "руски Blue" ще се срещнете с нашите производители, българските сини котки и котки. Прочетете за успехите си в изложби и ще може да видите много снимки. На страница "котенца", които можете да видите текущата информация за бебетата в детската градина, изберете и резерват хареса коте. "Завършилите в нови жилища" и "Алумни" е гордостта на нашия развъдник. Можете да видите снимките си, снимки на нови жилища и нови приятели. Понякога получаваме своите производители на отглеждане и за да изглеждат най-добре и най-любящ дом. Като правило, производителите, които даваме безплатно информация за тях може да се намери на страницата "в добри ръце".

Голяма част от "порода" ще ви позволи да научите повече за вашия домашен любимец: какви параметри се оценяват българските сини котки експерти в изложби, какво разлики има в стандартите на различни системи. размножават историята и съвременните тенденции в развитието му. В "руска синя котка в детайлите" се планира да публикува поредица от статии, които разказват в подробности за характеристиките на породата, които го правят уникален и разпознаваем. Тук говорим за цвят на очите. и известния руски среброто и, разбира се, за темперамент.

В "коте в къщата," ви казва как да си изберете едно коте. какво да търсите в една детска градина, как да се подготвят за пристигането на космато приятел. които се нуждаят от незабавно и това, което може да се купи по-късно.


Развъдник български сини котки razdolie предлага котенца от родители, озаглавени, е в
"Ние сме на представленията." Търговски изложения са неразделна част от селекционера. Това е не само изискване на котешки системи, но също така и възможност да покаже резултатите от своя труд, да общуват с drugimiizavodchikami, изслушани мненията и предложенията на експертите.

Понякога пиша статии за любимата си порода списания, понякога списания пишат за нас. Запознаване с тези материали могат да бъдат на страницата "Пресата за нас".

И накрая - "Свържете се с нас". Очакваме с нетърпение да ви писма и обаждания!

Много благодаря за посещението на нашия сайт. Много се надяваме, че тя ще ви покаже интересна и информативна.

Ако ponravilisnashi деца. и искате да си купите български синьо коте RAZDOLIE, ние ще се радваме да отговорим на вашите обаждания и писма.

Също така отидете на нашия сайт, за да осъществи контакт.

животновъди - Олег и Наталия Turinovy.

Развъдник български сини котки razdolie предлага котенца от родители, озаглавени, е в